Odličnom igrom ostvarili pobedu na startu playoff EYBL

Play-off evrposkog turnira pionira EYBL, koji se održava od 18.-20.03.2018. u Beogradu, naši momci danas su započeli veoma važnom pobedom.

Ekipa pionira savladala je Inter iz Bratislave, tim koji je do sada vezao 8 pobeda sa kvalifikacionih turnira i do sad nije imao nijedan poraz.

Stratna petorka Bosiljčić, Ilić, Sebić, Borovićanin i Ćeranić počela je hrabro i jako od samog starta pa smo prvi period vodili sitnom ali dovoljnom razlikom od 13:16. Drugi period naši momci su malo popustili i dozvolili protivnicima da preokrenu rezultat 20:14 i na poluvreme odu sa plusom na svojoj strani. Posle dogovora iz svlačionice naši pioniri ohladili su glave i odlepili se na malo sigurniju razliku 13:22. Sve do kraja meča rezultat je bio na našoj strani što je stvorilo prednost našim momcima da utakmicu bezbrižnije privedu kraju. Konačan rezultat i pobeda naših momaka 66:75!

Za naš tim nastupili su: Borovićanin 29, Dramićanin, Obradović, Ćeranić 2, Sebić 8, Keranović, Vasović, Mladenović, Marković 1, Mihajlović, Ilić 10, Bodiljčić 25, Bogićević.

Bravo momci !!! I srećno sutra, ostao vam je Bayern dužan za onaj tragičan poraz… Imate priliku za osvetu i ulazak u finale! Mada ste vi već naši šampioni!