Ovo nije kraj nego slavni početak!

EYBL pioniri KK BEKO

Drugog dana playoff EYBL turnira u Beogradu naši pioniri nažalost nisu uspeli da savladaju ekipu Bayern iz Minhena. Jedina ekipa od koje smo nesrećno doživeli poraz u više nego uzbudljivom meču na kvalifikacionom turniru u Šopronu, savladala nas je i ovaj put ali opet teškom borbom. Više nego dobar meč i odličnu igru pružile su obe ekipe danas u hali Slodes ali pobedu je i ovaj put odnela protivnička ekipa koja će sutra igrati finalni meč.

Utakmicu je nezahvalno prepričavati jer je trebalo gledati je uživo. Naši momci pružili su sjajnu partiju i dostojan otpor protivniku. Sreća je i ovaj put bila na strani „gostiju“ koji su se nespretnim potezima naših momaka u jednom trenu odlepili na razliku koju su do kraja meča održavali.

Našim momcima ne može se i ne sme se ništa zameriti!! Oni zaslužuju sve pohvale i samo reči hvale za sve ono što su pružili i kako su nas predstavili na ovom prestižnom takmičenju. Ovi momci zaslužuju jedno veliko BRAVO!!!

Ostaje žal za plasmanom na finalni turnir ali samo zbog ovih dečaka koji su to više nego zaslužili.

HVALA vam momci, vi ste pravi ambasadori našeg kluba i mi smo na vas ponosni!

Naši šampioni su: BOROVIĆANIN FILIP, DRAMIĆANIN STRAHINJA, OBRADOVIĆ VUK, ĆERANIĆ LUKA, SEBIĆ NIKOLA, KERANOVIĆ UROŠ, VASOVIĆ OGNJEN, MLADENOVIĆ ĐORĐE, MARKOVIĆ RELJA, MIHAJLOVIĆ MATEJA, ILIĆ PREDRAG, BOSILJČIĆ IGOR i sjajni, predani i požrtvovani treneri MIŠOVIĆ NENAD i MARJANOVIĆ VLADA!