Najnovije vesti

Ponovo u Vinči

Od februara nastavljamo sa radom na dobrom, starom mestu! Osnovna škola Nikola Tesla u Vinči
Nastavi

Trening utakmica seniora

Odlična partija naših seniora protiv KLS ekipe i egal utakmica u kojoj smo vodili u 35. minutu. Dobili smo dve četvrtine i dobili smo odličan materijal za nastavak rada.
Nastavi

Okupljanje generacije 2007 – Kovilovo

Od 16. do 22. avgusta, u Kovilovu grupa od 20 dečaka, 2007. godišta obavila je mini pripreme, posle kojih je odigrala i dve utakmice sa odgovarajućom selekcijom Slovenije, kao test svega urađenog. Na okupu je bilo 20 dečaka, kako bi započeli više programe rada. Ovu generaciju za dve godine očekuje Evropsko prvenstvo, a pojedinci će...
Nastavi

Pripreme – Goč 2021

Naše ekipe otputovale su na Goč gde će se spremati za narednu sezonu. Posle letnje pauze 140 igrača krenulo je na pripreme da u zdravom okruženju povrati svoju fizičku snagu i usavrši timsku igru. Naši momci sa svojim trenerima borave na Goču u nameri da se maksimalno pripreme za narednu takmičarsku sezonu.
Nastavi

Da Marina ponovo hoda! 785 na 3030

Posle nekoliko potresnih reportaža o našoj sugrađanki, komšinici i uostalom jednom ljudskom biću koje se bori da ponovo stane na svoje noge, nismo mogli da ostanemo imuni i barem se ne angažujemo u vidu apela da svako od nas minimalno pomogne a njoj će to mnogo značiti. Počeli smo tako što u poslednjem odigranom kolu...
Nastavi

Mlađi pioniri 3 – sezona 2018/2019

Ova ekipa pratećih mladjih pionira 2007/2008 takmičila se u regionalnoj ligi U12. Takmičenje su završili u šesnaestini finala. Protekla sezona je bila uvertira za ono što tek sledi.
Nastavi

Mlađi pioniri 4 – sezona 2018/2019

Mlađi pioniri sa Karaburme su ove sezone imali debitantski nastup u regionalnoj ligi Beograda. Cilj je bio da igrači tokom sezone budu sve bolji i bolji, kako bi spremni dočekali sledeću sezonu kao noseći mlađi pioniri. Tokom sezone dečaci su pokazivali konstantan napredak a dokaz za to bile utakmice gde su se videli i lepi...
Nastavi

Mlađi pioniri KK Beko 2 – sezona 2018/2019

Ekipa Beko 2, 2006/2007 napravila je veliki uspeh plasiravši se u 2. ligu U13 takmičenja. Momci su dali sve od sebe i bili dostojan protivnik svakom rivalu. Vidi se napredak i očekujemo da nastave da rade kao i do sada i budu još bolji.
Nastavi

Mlađi pioniri 1 – sezona 2018/2019

Pre početka sezone ovi momci imali su dve želje. Prva je bila da se kvalifikuju u kvalitetnu ligu.
Nastavi

Juniori sijaju zlatnim sjajem

Od 4. do 6. maja odigrao se završni turnir Roda juniorske lige Srbije u beogradskoj dvorani „Mega fektori“. Organizator F8 je košarkaški klub Mega Bemaks, a pored domaćina učesnici su bili i Crvena zvezda mts, Partizan NIS, Beko, Mladost, Dinamik VIP PAY, Vojvodina i Polet.
Nastavi

Mlađi pioniri privode kraju svoje takmičenje

Mlađe pionirske selekcije časno se bore u svojim grupama i svojim zalaganjem i borbenošću stiču iskustvo za naredni period.
Nastavi

Pioniri 1 na korak do Top 8

Prva ekipa pionira odigrala je veoma uzbudljiv meč u osmini finala druge lige dočekavši vrlo dobru i konkretnu ekipu KK Cerak. Naši momci stekli su prednost od 8 poena pred revanš na gostujućem terenu.
Nastavi