Duletovi lavovi

Tri ekipe mladog trenera Janković Dušana pokazuju da svojim radom i ozbiljnim zalaganjem mogu da nadoknade čak i svoje neiskustvo u pojedinim utakmicama i pružaju sve bolje partije.

Mladji pioniri 1 – KK Beko – KK Mladost 38:29

Lošim otvaranjem utakmice i sa dosta omašenih zicera dozvolili smo protivniku da povede osetnom razlikom. Međutim nakon što smo se „dozvali sebi“, na terenu je postojao samo JEDAN tim. Sjajnom odbranom i timskim napadom dolazili smo do otvorenih šuteva i zicera koje smo koristili. Pobeda koja je važna za samopouzdanje ekipe i koja će nam značiti u nastavku.

Za naš tim su nastupali: Jovanović, Mitrović 2, Stanković, Radošić 5, Boranijašević, Petrolekas 9, Rašović, Teslić, Peskarević, Pešić 5, Filipović 5, Bogdanović 12.

Mladji pioniri 1 – KK Krstas – KK Beko 36:48

Upisana je pobeda koja će nam puno značiti pred odlučujuće duele. Dobra igra u prvom poluvremenu gde smo napravili pristojnu prednost dozvolila nam je da u drugom poluvremenu odigramo malo lošije, ali da se ipak pobeda ne dovodi u pitanje. Akcenat je bio na odbrani gde su momci pokazali napredak, dok je napad bio previše statičan u pojedinim trenucima ali bar znamo na čemu još treba da radimo u narednom periodu.
Za naš tim su nastupali: Jovanović, Srdanović, Stanković 2, Radošić 14, Boranijašević, Petrolekas 10, Rašović, Teslić 4, Peskarević 2, Pešić 6, Filipović, Bogdanović 10

Pioniri 4 – KK Abba Barič – KK Beko 4 64:49

Velikom borbom i disciplinovanom igrom uspeli smo da pariramo fizički jačem protivniku tri četvrtine, međutim na kraju nam je ponestalo snage što su oni iskoristili. Dobro smo branili njihove igrace 1:1, međutim nismo uspeli da protivniku ispariramo u skoku, što nam pokazuje da na tom segmentu igre moramo dodatno da radimo. Sve u svemu zadovoljni smo napustili teren.

Za naš tim nastupali su: Pavić, Jeremić, Čolić 3, Zekić 30, Danilović 4, Petrović 2, Mandić, Božović, Jovičić, Popović, Babić 10, Bokorov

Pioniri 4 – KK Beko 4 – KK Knezevac Kijevo 58:72

Odlična utakmica u kojoj smo u igri bili do samog kraja. Odlično smo odgovarali na zonski presing protivnika a za pohvalu je i odlično građenje njihovih dominantnih igrača i nedozvoljavanje ofanzivnih skokova. Ipak nas je na kraju izdala snaga kao i lične greške nosećih igrača, pa je protivnik prelomio utakmicu lakim kontrama.
Za naš tim su nastupali: Jovanović 2, Jeremić, Colić, Zekić 21, Pavić, Petrolekas 6, Mandić 11, Božović, Ignjatović 2, Pešić 16, Jovičić, Bokorov

Mladji pioniri 5 – KK Beko 5 – Div Basket 2 23:33

Dobro smo se nosili sa realno jačim protivnikom veći deo utakmice međutim, kada je bilo najvažnije, nismo iskoristili naše šanse što je protivnik iskoristio. Sve pohvale za momke, primetan je napredak, pogotovo u odbrani.

Za naš tim nastupali su: Stanković, Patafta, Nedović, Hadžić, Boranijašević 14, Jovović 3, Dragović, Kuvekalović, Jurošević 6, Miletijev, Svilokos, Antonijević

Mladji pioniri 5 – KK Team – KK Beko 5 40:36

Utakmica izgubljena iskuljučivo na naše greške. Da smo bili malo više skoncentrisani pobeda se ne bi dovodila u pitanje. Svejedno, dečaci su pokazali da su napredovali u određenim delovima igre i to je ono što je ustvari i bitno. Na kraju smo imali i napad za izjednačenje i produžetak, međutim iskomplikovali smo što je protivnik iskoristio da ukrade loptu i stavi tačku na ovaj duel.

Za naš tim su nastupali: Nedović 2, Patafta, Šavija, Svilokos 2, Hadžić, Komadinić, Boranijašević 6, Jovanovski, Kuvekalović 5, Jurošević 11, Teslić 10, Arsenijević, Vulikić.