Pioniri polovičan učinak

Prva pionirska ekipa u okviru Druge lige ove nedelje imala je zgusnut raspored.

U subotu u večernjim časovima dočekan je lider takmičenja, ekipa KK Barajevo ( Beko : Barajevo 44:62 ). Na samom startu naši igrači loše otvaraju utakmicu pre svega velikim brojem grešaka i izgubljenih lopti kao i lošom selekcijom faulova gde je protivnik veliki broj poena postigao sa linije slobodnih bacanja i ostvario prednost u prvoj četvrtini od 11 poena razlike (09:22).

Druga četvrtina pripala je našoj ekipi gde je viđena mnogo bolja igra naročito u fazi napada (18:12). U nastavku utakmice dosta promašenih otvorenih šuteva omogućilo je gostima da se dodatno rezultataki odlepe a dalo je priliku do kraja utakmice svi igraci dobiju su šansu (10:16, 07:14). Takođe treba spomenuti da se na ovoj utakmici pridružio kapiten ekipe, Andjelković, koji je posle višemesečne povrede ponovo u redovima našeg kluba.

Za naš tim nastupili su: Anđelković 3, Jeremić 4, Zimonjić, Deljanin, Miljković, Bojičić, Milanović 10, Rajlić 8, Kostić 2, Radovanović, Vićentić 7, Božić 10

Odmah sutradan ista ekipa imala je bitno gostovanje ekipi KK Lazarevca gde smo u dosta izmenjenom i oslabljenom sastavu išli na gostovanje odličnoj ekipi. Naši momci su velikom borbom uspeli da zabeleže bitnu pobedu za nastavak takmičenja i borbu za što bolju pozijciju pred doigravanje. Sam pocetak utakmice delovao je kao da će biti rutinska pobeda naše ekipe. Tokom prve četvrtine vidjena je dosta brza igra uz dobro trčanje kontranapada kao i kontrola skoka naših momaka tako da je prva četvrtina završena rezultatom 5:18 za našu ekipu. Osetni pad u igri dogodio se u drugoj četvrtini gde smo usled opuštanja u fazi odbrane protivniku dozvolili da postigne čak 22 poena naspram naših 12 i sopstvenim greškama vratili smo protivnika u utakmicu. U nastavku viđena je velika borba a posle izjednačene treće četvrtine (18:18) pobednik se rešio u penal završnici na samom kraju utakmice (17:18) – KK Lazarevac : KK Beko 61:66.

Za naš tim nastupali su: Jeremić 14, Zimonjć 4, Bojičić 11, Milanović 15, Kostić 4, Vićentić 12, Božić 6.

Treća pionirska ekipa našeg kluba ove nedelje zabeležila je dva poraza. Nažalost obe utakmice su bile veoma neizvesne a na kraju naši momci nisu imali snage da rezultat preokrenu u svoju korist. Pored toga igrači zaslužuju pohvale za borbenost, želju i zalaganje naročito na drugoj utakmici.

Cerak 3 : Beko 3 66:60 ( 15:13, 20:18, 15:23, 16:6)

Beko 3 : ŠKK zvezdara 2 59:68 ( 12:18, 08:18, 15:23, 16:06)

Pionirima 4 utakmica protiv provplasirane ekipe u grupi(KK Zmaj) donelaje očekivan ishod ali trener je zadovoljan igrom ekipe. Protivnici su jednostavno fizički dosta ispred nas, ali i pored toga, borili smo se maksimalno i podignutih glava napustili teren.

Za naš ti su nastupali: Mitrović 7, Jeremić, Čolić, Zekić 20, Danilović 2, Petrović 2, Mandić 5, Jovičić 1, Ignjatović, Pešić 4, Babić 7, Popović.