Sve bolja igra ekipe Pionira 2

Pioniri 2

KK BEKO 2 – KK Kolubara Lazarevac 70:49

Osim promašenih bacanja i zicera koje da smo ubacili verovatno bi završili utakmicu sa + 40, dečaci su ovu utakmicu odigrali bez greške. Požrtvovano u odbrani i razigrano u napadu održali smo čas košarke ekipi koja nas je lagano dobila u prvom delu. Bili smo dobri i u kontranapadu i u pozicionoj igri imali smo sigurno 10-15 asistencija i igrali smo kao jedan. Čestitke našim klincima na pristupu i zalaganju i odnosu prema igri, tapšali su sa klupe, utrčavali i istrčavali na izmenama, bodrili jedni druge konstantno. Ono što posebno raduje da smo po prvi put ove sezone počeli da komuniciramo u odbrani. Treneri su zadovoljni jer je apsolutno sve na čemu smo radili ove godine izašlo na videlo i to skoro bez greške.

Za naš tim nastupali su: Borovićanin 16, Dramićanin 7, Obradović 2, Ćeranić, Sebić 6, Mladenović, Vasović 2, Bogićević, Marković 2, Mihajlović, Ilić 14, Bosiljčić 21.

KK BEKO 2 – KK Ofi basket 30:44

Veoma dobra utakmica, dosta borbe i dobrih poteza sa obe strane. Nismo još dovoljno uigrani da bi dobili ovakvu ekipu, što ne znači da nećemo biti. Posle poluvremena, koje je bilo izjednačeno, pali smo u trećoj četvrtini i nismo uspeli da se oporavimo. Sve u svemu, dobra igra svih momaka, treneri su zadovoljni kako su reagovali na protivnikovu igru, manje više sva udvajanja smo rešavali dobro iako nismo imali dovoljno treninga da prodjemo to. Sve u svemu, da smo ovako igrali sve utakmice, ovo bi nam bio prvi poraz. Očigledno da momci imaju motiv da igraju dobro protiv jakih ekipa, što nam može biti samo plus u budućnosti.