Bronza sa EYBL turnira

Na playoff EYBL turniru koji se igrao u Beogradu naši pioniri osvojili su treće mesto. Ovom pozicijom nažalost nisu uspeli da izbore plasman na Superfinale koje se igra u Poljskoj početkom maja. Kažemo „nažalost“ samo zbog ekipe vrednih momaka koja je to zaslužila i kroz kvalifikacione turnire u Mađarskoj i Bugarskoj i na playoff turniru u Beogradu.

Poraz su doživeli samo od ekipe Bayern iz Minhena u kvalifikacionom delu. Nekako su se kockice poklopile da se sa njima sastanemo i u Beogradu ali ne u finalnom meču što je bilo realnije i poštenije jer bi prolaz obezbedile obe ekipe. Nažalost karte su se namestile drugačije i umesto finala igrali smo u borbi za treće mesto.

Naši momci i ovu utakmicu odradili su svom snagom iako ona nije imala rezultatski značaj. Odigrali su za prestiž i za slavu i osvojili treće mesto! Ostali su neporaženi osim od ekipe koja je na kraju osvojila prvo mesto.

Bravo momci, postali ste ekipa o kojoj se priča i van granica naše zemlje, ostavili ste utisak na koji smo ponosni! Bravo!